Vraag

Op deze pagina plaatsen we binnengekomen vragen uit de markt. Indien je verder denkt te kunnen helpen of meer info wilt, vragen we je contact met ons op te nemen: info@biobasedpackaging.nl.

Composteerbare verpakking gezocht voor driedimensionale blokvormen
Ontwikkelaar van blokvormen zoekt een composteerbare seal die:
  • vrijwel geen vocht doorlaat voor een periode van 1 á 2 weken: het materiaal mag na die tijd (volledig) afbreken
  • snel en eenvoudig aan te brengen is, geautomatiseerd via krimpseal, spuiten, gieten oid
  • bij voorkeur composteert onder natuurlijke omstandigheden

Tips of wil je samenwerken, neem dan contact op via info@biobasedpackaging.nl of bel Caroli Buitenhuis, 06-24216733.

Producente van ‘Vegan lip balms’ in verschillende kleuren en smaken, handgemaakt en nu nog in een hele kleine oplage zoekt biobased verpakkingen om de lippenbalsem en lippenstiften in te kunnen verpakken (liefst transparant in een lichte pastelkleur). Ivm heet afvullen moet het materiaal behoorlijk hittebestendig zijn. Daarnaast moeten de verpakkingen na een schoonmaakproces (op hoge temperaturen) ook geschikt zijn om hergebruikt te kunnen worden. Tips of wil je samenwerken, neem dan contact op via info@biobasedpackaging.nl of bel Caroli Buitenhuis, 06-24216733.

Ambachtelijke worstmakers uit de Randstad met groeiende naamsbekendheid en omzet zoeken voor het verzenden van droge worsten food approved vetvrije inlegvellen van recyclebaar papier om in kartonnen dozen tussen de worsten te leggen. Tips of wil je samenwerken, neem dan contact op via info@biobasedpackaging.nl of bel Caroli Buitenhuis, 06-24216733.

Fabrikant van ambachtelijke chips uit het westen van het land wil graag een volledig recyclebare of biologisch afbreekbare zak van bij voorkeur biobased materiaal om chips in te kunnen verpakken. De chips hoeft niet langer dan 12 weken houdbaar te zijn maar er is wel een UV en gas barrière nodig. Tips of wil je samenwerken, neem dan contact op via info@biobasedpackaging.nl of bel Caroli Buitenhuis, 06-24216733.

Producent van biobased verpakkingsmaterialen

  • zoekt een biobased en composteerbare coating voor bagasse disposables. De coating moet vet en vocht afwerend zijn en bestand zijn tegen hitte (oven en magnetron).
  • een coating voor kokers gemaakt van bagasse of papier en die gevuld worden met water. De coating inclusief koker mag pas na 2 maanden (gevuld met water) in de grond afbreekbaar zijn.
  • bioplastic skinpack voor het vacuüm trekken van vlees.

Tips of wil je samenwerken, neem dan contact op via info@biobasedpackaging.nl.

Nieuw te openen Sushi takeaway zoekt in oplage van 2000 stuks voor elk product:

  • doorzichtige lage platte bakjes om sushi in te vervoeren, met een goed sluitende doorzichtige deksel, in de formaten mini/small/medium/large
  • ronde doorzichtige hogere saladebakjes in het formaat medium
  • kleine ronde doorzichtige ‘glaasjes’ met goed sluitend dekseltje waar wasabi en gember in gedaan kan worden, formaat xxs (wasabi) en xs (gember)
  • vorkjes, lepeltjes en eetstokjes

Tips of wil je samenwerken, neem dan contact op via info@biobasedpackaging.nl of bel Caroli Buitenhuis, 06-24216733.

Organic koekje zoekt composteerbare verpakking Een nieuw jong bedrijf is bezig met het ontwikkelen van een organic koekje dat netto bijdraagt aan natuurherstel in plaats van dat het schade toebrengt. Alle ingrediënten komen van locaties waar de grond en de omliggende natuur worden hersteld en beschermd. Zij zoeken daarom een bijpassende verpakking die de natuur geen schade toebrengt maar wellicht juist bijdraagt aan het sluiten van kringloop. Een aardappelzetmeelverpakking die je na gebruik bijvoorbeeld in de grond kan stoppen en door de natuur wordt opgenomen, sluit hier goed bij aan, maar ze staan ook open voor andere opties. Tips of wil je samenwerken, neem dan contact op via info@biobasedpackaging.nl of bel Caroli Buitenhuis, 06-24216733.

Startup in 3d design ijsjes zoekt milieuverantwoorde verpakking Deze randstedelijke startup vindt het niet cool om hun design ijsjes te moeten verpakken in ‘gewoon plastic’. Ze zoeken dan ook een biobased, bij voorkeur composteerbare, verpakking. Het betreft nu nog wel een kleine oplage, maar wie het kleine niet eert… Tips of wil je samenwerken, neem dan contact op via info@biobasedpackaging.nl of bel Caroli Buitenhuis, 06-24216733.

Groene pionier op het gebied van disposables zoekt PLA-waterflessen inclusief PLA-doppen De PLA-flessen zijn wel te vinden maar PLA-doppen nog niet. Het gaat om een eerste oplage van 50.000 flessen en doppen. Heb je tips of wil je samenwerken, neem dan contact op via info@biobasedpackaging.nl of bel Caroli Buitenhuis, 06-24216733.

Snelgroeiende producent van krokante cruesli zoekt biobased verpakking Verpakkingsmateriaal met voldoende barrières om de houdbaarheid en het krokante van de cruesli te garanderen. Moet er wel stylish uitzien! Heb je tips of wil je samenwerken, neem dan contact op via info@biobasedpackaging.nl of bel Caroli Buitenhuis, 06-24216733.

Initiated by

Powered by