Contact

Biobased Packaging.NL
Initiatief van Green SerendipityCaroli Buitenhuis
(Biobased material expert voor verpakkingen & producten)

info@biobasedpackaging.nl
06-24216733
Bezoekadres:
Diemerparklaan 25 te Amsterdam
Postadres:
IJburglaan 836, 1087 EM Amsterdam

Routebeschrijving en vervoer

Openbaar vervoer

Diemerparklaan 25 te Amsterdam:
Biobased Packaging.NL is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Neem tram 26 vanaf Amsterdam Centraal Station in de richting van IJburg. Na ongeveer 16 minuten bereikt u de tramhalte met de naam “Diemerparklaan”. Na uitstappen gaat u over de trambaan links de Diemerparklaan in. De locatie bevindt zich na 100 m aan uw linkerzijde (Diemerparklaan 25).

Reizen met de auto

Diemerparklaan 25 te Amsterdam. De locatie is zowel via de A1, A10 als via de A9 (en een stukje ring) uitstekend te bereiken.

Vanaf de A10:
Vanaf de A10 is het afslag S114, richting IJburg. Bij het 4e stoplicht naar links. De locatie bevindt zich op de volgende kruising (hoekpand) aan de linkerkant. Ter plekke zijn voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar (denk aan de parkeermeter!).

Vanaf de A1:
Neem afslag 3 Muiden/Weesp en sla vervolgens linksaf. Neem de 1e afslag rechts (Diemerzeedijk/Pampusweg). Bij het stoplicht rechts. Weg volgen tot er een (echte) weg rechts komt, neem deze (Bert Haanstrakade). Neem de 4e weg links (Diemerparklaan). De locatie zit  op de hoek van de 2e kruising (aan de rechterkant).

Initiated by

Powered by